Úvodní stránka Zpracování osobních údajů
Zpracování osobních údajů Tisk

Informace o ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SUBJEKTU

Provozovatel internetového obchodu www.naturtex.cz

Jaroslav Plaček, Lipovská 1167/52, 790 01 Jeseník, IČ: 68906412, DIČ: CZ7601035794, tel. +420 733 721 696, email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

je správcem osobních údajů, které jsou zařazeny do databáze a využívány za účelem jejich zpracování při plnění povinností nezbytných pro samotné naplnění kupní smlouvy. Správce shromažďuje a zpracovává osobní údaje v rozsahu: jméno, příjmení, dodací adresa, fakturační adresa, telefon, e-mail, IČ, DIČ, uživatelské jméno, heslo. Správce tyto údaje zpracovává prostřednictvím počítačového programu, přístup k nim je zabezpečen heslem. Správce předává osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, dodací adresa, telefon, e-mail zákazníkem zvolenému přepravci za účelem řádného plnění smlouvy, tj. dodání objednaného zboží.

Doba zpracování dat vyplývá z povinností nezbytných pro naplnění kupní smlouvy. Lhůta pro ukončení zpracování a následný výmaz osobních údajů z databáze je dána ukončením záruky pro zakoupený druh zboží plus dalšími 24 měsíci po zániku posledního smluvního vztahu. V případě odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů i dříve.

Poskytnuté údaje jsou dobrovolné.

Máte právo přístupu k osobním údajům, tj. právo na opravu těchto údajů, blokování nesprávných osobních údajů, právo na ukončení zpracování a výmaz těchto údajů. Je - li to nutné, také máte právo bezplatně kdykoliv požádat o informace o osobních údajích, které jsou o Vás uloženy. S žádostí se obracejte na výše uvedené adrese správce.

Pro případné dotazy a námitky se můžete obracet na Úřad pro ochranu osobních údajů - Pplk. Sochora 727/27, 170 00 Praha. www.uoou.cz

Tato pravidla platí od 25. 5. 2018.

 

Nákupní košík


nákupní košík
Váš košík je prázdný

Náhodné zboží

650 Kč

690 Kč

550 Kč
370 Kč
Ušetříte: : 180 Kč